برای اینکه شما از دغدغه‌های غیر ضروری دور شوید که هیچ کمکی به موفقیت در آزمون نمی‌کند و بتوانید با معیارهای درست مدرس خود را انتخاب کنید، در اینجا به ویژگی‌های اصلی اشاره می‌کنیم که در مدرس خود باید ارزیابی کنید:

به رشته تحصیلی و دانشگاه مدرس خود دقت کنید

وقتی به دنبال انتخاب مدرس هستید، رشته تحصیلی و دانشگاهی که در آن تحصیل کرده، یکی از ملاک‌های مهمی است که باید به آن دقت کنید. افرادی که در دانشگاه‌های برتر و رشته‌های مرتبط با زبان انگلیسی تحصیل کرده‌اند، معمولا هوش بهتر و آگاهی بیشتری برای آموزش زبان انگلیسی و آماده سازی شما برای شرکت در آزمون آیلتس دارند. افرادی که در دانشگاه تهران و دانشگاه‌های دولتی تحصیل کرده‌اند، معمولا پتانسیل بالاتری داشته و بهتر می‌توان روی مهارت‌های آن‌ها حساب باز کرد. مدرسانی که دارای مدرک دکترا هستند، معمولا برای آموزش آیلتس انتخاب بهتری هستند.

مدرسی را انتخاب کنید که سابقه تدریس داشته باشد

یک استاد آیلتس حرفه‌ای سابقه تدریس قابل قبولی در کلاس خصوصی آیلتس و همچنین موسسه‌های معتبر آموزشی دارد. علاوه بر این باید خودش شخصا در این آزمون شرکت کرده و نمره بالایی دریافت کرده باشد؛ در غیر اینصورت نمی‌توان انتظار داشت که بتواند شما را به خوبی آموزش دهد. بهترین اساتید حرفه‌ای آیلتس بهترین رزومه را دارند و معمولا آن را در دسترس شاگردان خود قرار می‌دهند. اگر رزومه مشخصی از مدس شما در دسترس نیست یا از ارائه سابقه کار آموزشی خود طفره می‌رود، لازم است با احتیاط بیشتری عمل کنید

برخلاف تصور عموم معلم نیتیو یا کسی که انگلیسی زبان مادری اوست، انتخاب مناسبی برای آموزش آیلتس نیست. افرادی که غیر انگلیسی زبان هستند و خودشان مراحل یادگیری و شرکت در آزمون را طی کرده‌اند، انتخاب مناسب‌تری هستند. رفتن به سراغ موسسات آموزشی معتبر به شما این شانس را می‌دهد که به بهترین اساتید دسترسی داشته باشید؛ چراکه این موسسات برای حفظ اعتبار خود همیشه تلاش می‌کنند بهترین‌ها را انتخاب کنند.

 مدرس خوب با روش‌های متنوع در دسترس است

وقتی بحث آماده سازی آزمون آیلتس مطرح می‌شود، باید به سراغ مدرسانی بروید که از تکنولوژی سر در می‌آورند و از طریق راه‌های ارتباطی مختلف در دسترس هستند. مدرسان حرفه‌ای معمولا به شکل آنلاین هم در دسترس هستند و دوره‌های آموزشی متنوعی دارند که همه بتوانند از آن‌ها استفاده کرده و به مدرس دسترسی داشته باشند. ساکنان پایتخت و شهرهای بزرگ معمولا دامنه انتخاب گسترده‌تری دارند؛ اما برای ساکنان نواحی دوردست دسترسی به برترین استادان همیشه سخت بوده است.

شناسایی نیاز آموزشی و نقاط قوت و ضعف شرکت کنندگان دوره کار حرفه‌ای هاست

یک استاد آیلتس کاربلد در طی دوره باید نیازهای زبان آموز را شناسایی کرده و برنامه آموزشی خود را بر این اساس تدوین کند. شرکت کنندگان هر دوره سطح مشخصی داشته و نیازهای آموزشی آن‌ها متفاوت است. مدرسان حرفه‌ای برای همه دوره‌ها یک سرفصل آموزشی ندارند؛ بلکه سرفصل مباحث دوره را بر اساس وضعیت شرکت کنندگان دوره، نیازها و سوالات پرتکرار آن‌ها تعیین می‌کنند.

مدرس کاربلد نقاط قوت و ضعف زبان آموزان را شناسایی می‌کند؛ سپس برای تقویت نقاط قوت برنامه ریزی کرده و راهکارهایی برای از بین بردن نقاط ضعف هم ارائه می‌کند. دیگر زمان آن شپزی شده اشت که مدرس‌های آیلتس یک سری مباحث تکراری را پشت سر هم می‌گفتند و می‌رفتند. آزمون‌ها هر ساله حرفه‌ای‌تر برگزار شده و مدرس می‌کوشد مهارت‌های زبانی شرکت کنند را با دقت ارزیابی کند. مدرسان هم باید خود را به متد جدید مجهز کنند و داوطلبان را برای شرکت در این آزمون تماما تخصصی و بابرنامه آماده کنند.

منبع: https://tatschool.ir/best-ielts-teacher/

.

 

چه کار کنم که در آزمون آیلتس نمره بهتری بگیرم؟

معیارهای انتخاب بهترین مدرس آیلتس

آیلتس ,آموزشی ,شرکت ,مدرس ,معمولا ,آزمون ,شرکت کنندگان ,برای آموزش ,بهترین اساتید ,استاد آیلتس ,انگلیسی زبان ,برای آموزش آیلتس ,تحصیل کرده‌اند، معمولا
مشخصات
آخرین جستجو ها